OTVÁRACIE HODINY: PONDELOK - NEDEĽA 11:00 - 24:00

NAPÍSALI O NÁS V MÉDIÁCH

Trend, 14.1. 2019: Top 11 bratislavských reštaurácií, ktoré ponúknu gastronomický zážitok

Ak chcete vyskúšať jedlá, ktoré nikde inde na Slovensku nedostať, ako divé aljašské lososy, kráľovské kraby, či najlepší kváskový chlieb, tu ste správne...

TREND, 30.8. 2018: Rarita, ktorú (nielen) viedenské reštaurácie nemajú

V Bratislave už niekoľko dní podávajú jednu z najvyhlásenejších pochúťok na svete – čerstvé mäso z Alaskan King Crab, resp. kamčatského kraba...

Trend Top 2018 - hodnotenie reštaurácií

Táto reštaurácia na Hviezdoslavovom námestí je fenomém. Či idete okolo cez obed, alebo večer, vždy vidíte terasu zaplnenú takmer do posledného miesta. Večer sa sem bez rezervácie dostanete väčšinou ťažko...

Trend, 23.9. 2018: Monštrum z ľadového oceána je vzácna pochúťka a rarita. V Bratislave ju majú.

Hovoria mu aj morské monštrum, a keď sa pozriete na rozmery kapitálnych kúskov, je to prívlastok oprávnený – rozpätie klepiet môže mať aj dva metre a jedinec vážiť 15 kilogramov, aj keď väčšina je predsa len menších. 

Trend, 24.9. 2018: Nakazené lososy živiace sa výkalmi: Slováci ich jedia, idú najmä po cene

Wild fish, wild salmon, wild tuna s dôrazom na slovíčko wild, teda divý. S takýmito tabuľkami sa na rybacích trhoch a v reštauráciách pred rokmi stretali počas ciest v USA a v Japonsku slovenskí gastronómovia, manželia Gergeľovci.

Trend, 22.11. 2011: Biele hľuzovky v Kogo

Diamant kuchyne, gurmánska lahôdka aj afrodiziakum. Jedlá ochutené bielou hľuzovkou z Alby, ktorá je vyhľadávanou gurmánskou lahôdkou ponúka od utorka bratislavská reštaurácia Kogo. 

Trend, 15.2. 2011: Unikátny USDA prime steak v reštaurácii Kogo

Prime dostane menej ako 2% hovädzieho mäsa produkovaného v USA. Bratislavská reštaurácia Kogo zaradila do svojej ponuky steak, ktorý spĺňa najprísnejšie kritériá USDA...

Trend, 10.6. 2015: Jedlo s prívlastkom superzdravé

Superzdravé potraviny – určite ste sa s týmto pojmom už niekde stretli. Jeden zo smerov v gastronómii je pracovať so surovinami, ktoré sa označujú týmto názvom. Samozrejme, že do istej miery je to marketingový ťah...

Trend, 27.3. 2016: Aké sú tajomstvá úspešných reštaurácií

Aká je odpoveď na otázku, ako dosiahnuť, aby bol podnik nielen kvalitný, ale aj hosťami vyhľadávaný? Komplikovaná. „Rozhoduje o tom veľa faktorov a univerzálny recept na úspech asi naozaj neexistuje.

Trend, 15.3. 2018: Poznáme najlepšie reštaurácie a hotely Slovenska

Najlepšie reštaurácie, hotely, penzióny Slovenska a tiež TOP someliérov a šéfkuchárov vyhlásil tradične, už 16-ty krát TREND na galavečeri konferencie Horeca Manažment...

Trend, 7.4. 2018: Aby bol spokojný hosť, musí byť spokojný personál

Podľa majiteľa bratislavských reštaurácií Kogo a D.Steakhouse Dalibora Gergeľa musí mať zamestnanec tri štvrtiny toho, čo odovzdáva, už v sebe.