OTVÁRACIE HODINY: PONDELOK - NEDEĽA 11:00 - 24:00

NAŠE MENU

JEDÁLNY LÍSTOK

To, čo sa nám na našich potulkách svetom najviac chutilo, sme preniesli na náš jedálny lístok. Chrumkavé, no pritom vláčne kalamáre, cestoviny s mušľami, po mori voňajúce grilované ryby... Fascinácia rybami a morskými plodmi je u nás zjavná, takže aj náš lístok je rozdelený na predjedlá, cestoviny, rizotá a hlavné jedlá "z darov mora" a na predjedlá, cestoviny, rizotá a hlavné jedlá "z darov zeme".  No a k tomu množstvo veľkých šalátov, ktoré postačia ako ľahšie hlavné jedlo a zeleninových príloh, ktoré často postačia pre dvoch. 

USTRICOVÉ MENU

Ustrice sú symbolom luxusu, ktorý si ale vieme dopriať každý deň. Ich chuť je tak morská a jódová a štruktúra tak jedinečná, že ich buď milujete, alebo neznášate. My v KOGO ich milujeme a ešte sa aj tešíme, že obsahujú extrémne veľa zinku (1 ustrica = 400% odporúčanej dennej dávky) a 3 - omega mastných kyselín. V prípade priaznivého počasia organizujeme ustricové piatky, kedy ustrice otvárame na terase pod stromami priamo pred hosťami a hojne zapíjame šampanským. Tomu sa hovorí luxusný život.

VEGETARIÁNSKE MENU

Čerstvá, hlavne sezónna zelenina je základom nášho jedálneho lístka. Veď jednou z majiteliek KOGA je žena, a tá vie, po čom ženy túžia: po veľkých šalátoch, mozzarelle s tými najlepšími rajčinami a bazalkou, bezlepkovovej quinoe s grilovanou zeleninou a avokádom. No a najlepšie talianske vegetariánske jedlo je určite PARMIGIANA MELANZANE - plátky baklažánu prekladané mozzarellou, bazalkou a domácou rajčinovou passatou, na vrchu zapečené s parmezánom. Je skvelé byť vegetariánom.   

DEZERTNÉ MENU

Neveríme "proticukrovému" či "protidezertnému" hnutiu.  Naopak si myslíme, že zákusok, pripravený z tých najkvalitnejších, skutočných surovín patrí medzi najlepšie zážitky na tomto svete a raz za čas nemôže nikomu uškodiť. U nás môžete ochutnať typické talianske dezerty ako tiramisú, ricottovú tortičku s jahodami, panna cottu, ale aj domácu taliansku zmrzlinu. Čo tak dať si pistáciovú s pistáciami zo Sicílie alebo slanú karamelovú? 

VÍNNA KARTA

Milujeme víno. Víno je totiž veľmi osobné. Je v ňom zosobnený vinohrad, príroda (pôda, vietor, slnko, na okolí rastúca kvetena), ale aj osobnosť vinára. Naša vínna karta vystihuje náš osobný vkus, ako aj (podľa nás dosť dobrý) vkus nášho someliera Petra Majerníka. Nájdete na nej viac ako 150 druhov vín, od známych mien až po malých vinárov, od slovenských talianskych, francúzskych či španielskych vinárov až  po vinárov z Nového sveta. Všetko vína s osobnosťou, lebo to na nich milujeme.   

NÁPOJOVÝ LÍSTOK

V každej talianskej reštaurácii musí byť fakt dobrá káva. A na tej si my dáme záležať. A ešte na minerálke, ktorá nemení chuť jedla a na širokom sortimente kvalitných destilátov slovenskej či talianskej výroby. Najobľúbenejšia je klasická slovenská borovička a barikovaná talianska grappa, ktorej máme hneď niekoľko druhov.

GIN & TONIC

Nie je GIN and TONIC ako GIN and TONIC. Fakt záleží na kvalite ginu aj na kvalite toniku. Pozrite si náš špeciálny Gin and Tonic lístok: kombináciu rôznych, kvalitných ginov s rôznymi typmi tonikov v kreatívnom prevedení, napr. s granátovým jablkom alebo s pomarančamii a kardamonom. Alternatíva k otrepanému letnému koktejlu oranžovej farby, to fakt.